Tandlægeskræk

Har du eller en du har kært af tandlægeskræk? Så er du ikke den eneste, da mange lider af tandlægeskræk i større eller mindre grad. Hos Tandlægerne Stationspladsen Køge forstår vi dybden af den frygt. Vi ved, at det kan spænde fra mild ubehag til overvældende angst, der kan være så stor, at du ikke er i stand til at møde op.  

Vi er godt rustet til at håndtere din skræk, og har mange års erfaring med at skabe tryghed og give dig en god oplevelse.

Vores tandklinik ligger på Køge stationsplads lige ved Køge station.

Få en snak om din tandlægeskræk

Hvad er tandlægeskræk?

Tandlægeskræk kaldes også for odontofobi og tandlægeangst. Det er en alvorlig tilstand, som kan udløse intens angst for at gå til tandlægen.

I Danmark er der 40%, der lider af større eller mindre grad af tandlægeskræk. . 

Et skridt mod tryghed

Hos Tandlægerne Stationspladsen Køge har vi et stort kendskab og erfaring med alle typer af tandlægeskræk. Når du kontakter os, er det vigtigt at du informerer vores klinikassistent om din tandlægeskræk. Når du informerer os på forhånd, kan vi tage ekstra hensyn til netop dig og imødekomme dine behov. 

Sammen planlægger vi dit besøg

Vi oplever, at det sværeste ofte er at ringe og aftale en tid eller træde ind over dørtærsklen første gang. Det er forskelligt, hvad den enkelte har brug for at føle sig bedre tilpas. Nogle har brug for en klinikassistents hånd at holde, mens andre har det bedre med at have en god ven eller et familiemedlem med til undersøgelsen. Nogle foretrækker et kort besøg første gang, mens andre har brug længere tid under deres første behandling.

Uanset hvad der virker for dig, planlægger vi sammen dit besøg, så du er godt forberedt og  kan få en behagelig oplevelse.

Gode råd, hvis du har tandlægeskræk

Vi ved, hvor svært det kan være at ringe til tandlægen og derefter møde op, hvis man er plaget af tandlægeskræk. Derfor har vi samlet 3 gode råd, der kan hjælpe dig med at føle dig mere tryg næste gang, du skal besøge tandlægen.  

  • Tal åbent om din angst og vær ikke bange for at udtrykke dine bekymringer og frygt- Jo mere vi ved, desto bedre kan vi hjælpe og støtte dig under behandlingen.
  • Tag små skridt. Det er helt okay at starte med korte besøg og gradvist øge længden på dine aftaler.
  • Afslappende musik eller vejrtrækningsøvelser hjælper mange. Spørg os gerne, hvis du har brug for råd.

Vi støtter dig under hvert besøg

Hos Tandlægerne Stationspladsen Køge er det vores mål at støtte og hjælpe dig uanset hvilken grad af tandlægeskræk, du lider af. Blot husk at informere os, når du ringer for at bestille en tid. 

Du kan ringe til os på telefon 56650895 eller sende en mail via info@dentalkoege.dk. Har du det bedre med at udfylde vores kontaktformular, så finder du den under kontakt.

Kontakt os her