Kroner, facader og broer

Skal du have lavet en ny krone, facade eller bro?

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge er du altid garanteret professionalisme – uanset om du har behov for facader, kroner eller en bro. Vi rådgiver dig, så du får valgt den rigtige løsning. Der er mulighed for at lave kroner i keramik, metalkeramik og guld. Fremstillingen kan enten være udenlandsk eller dansk.

Det er vigtigt for os, at vores løsninger ikke blot er solide og holdbare, men også at de fremstår smukke.

Det er derfor, at vi hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge kombinerer stilfuldt design med kvalitet, så patienten får den bedste løsning hver gang. Du vil derfor altid imødekommes med en standardiseret professionalisme, uanset om det skal være indsættelse af en ny bro, facade eller ny tandkrone.

Bestil tid til tjek​

Hvem har behov for en krone?

Der kan være flere forskellige årsager til, at der kan være behov for at få indsat en krone. Det kan f.eks. være hvis du har knækket en tand eller hvis du har fået udført en rodbehandling.

Hvad koster en krone?

Prisen afhænger af hvilket materiale kronen skal laves i. Tag en snak med os om, hvilken type vi anbefaler i dit tilfælde. Vores kronepriser er nævnt under Priser.

Hvorfor skal du vælge os?

3 gode grunde til at vælge Tandlægerne på Stationspladsen i Køge til indsættelsen af ny tandkrone:

  • ​Garanti for professionalisme
  • Her skabes de bedste løsninger for patienten
  • Løsningerne udføres i keramik, metalkeramik og guld​

Ny bro eller ny tandkrone?

Det er rart at vide, hvad der er der skal ske, når du går til tandlægen, og det er ikke almen viden, når der snakkes indsættelse af en ny tandkrone.​

Derfor kan du på Netdoktor læse mere om tandkroner og broer. Her får du en fyldestgørende beskrivelse af, hvad du kan forvente af selve behandlingen. Men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har uddybende spørgsmål.

Der er ikke nogen risici forbundet ved indsættelsen af en ny tandkrone, så som patient skal du ikke være bange eller usikker.​

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du står tilbage med spørgsmål om kroner, facader, broer eller andre behandlinger – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål eller du kan søge information på Netdoktor.dk.

Du kan træffe os på telefon 56 65 08 95 eller via mail info@dentalkoege.dk.