Behandling af paradontose​

Der er mange grunde til at gå til tandlægen. Særligt fordi dine tænder skal holdes sunde og tandsygdomme skal forebygges. Parodontose er en almindelig folkesygdom, som mange får og risikoen stiger også med alderen.

Hvad er parodontose?

Parodontose er en tandsygdom, som medfører skade på dit tandkød og din knogle, hvis den ikke bliver behandlet. Der er normalt tale om en langsom sygdom, som udvikler sig ubemærket og derfor sjældent giver symptomer i startfasen.

Parodontose starter med ubehandlet betændelse i tandkødet/ gingiva og knoglen vil langsom forsvinde samt tænderne vil til sidst løsnes.

Behandling af parodontose

Hos Tandlægerne Stationspladsen Køge kan vi hjælpe med behandling af parodontose. Dette gøres ved at fjerne tandsten og bakterier i tandkødslommer og på rodoverflader samt at skabe gode forhold med hjemmehygiejne.

Derudover pudses tænder og tandfyldninger glatte, så bakterier har svært ved at sætte sig fast. I nogle tilfælde kan der være behov for supplerende behandling for at stoppe videreudvikling af parodontose.  Ved regelmæssig tandeftersyn måler vi også dine tandkødslommer, så vi hele tiden har en status på din udvikling af parodontosen. Tandlægen/ tandplejeren vurderer om dine intervaller for rensning skal ændres.

Forebyggelse

Efter behandling er tandsygdomme, er det vigtigt at opretholde en sund mundhygiejne. Tandlægen / tandplejeren vil instruerer dig i netop dine behov.

Du skal særlig have fokus på tre ting:

  • Effektiv tandbørstning
  • ​Grundig renhold i tandmellemrum

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge tilbyder vi tandrensning samt behandling af tandsygdomme. Vi tilbyder ligeledes regelmæssig kontrol og andre tandbehandlinger.

Vi kan hjælpe dig

Har du brug for et tandeftersyn eller vil du høre mere om tandsygdomme og tilhørende behandling? Du kan træffe os på telefon 56650895 eller via mail info@dentalkoege.dk.

Du kan også komme forbi klinikken som er beliggende på stationspladsen i Køge.