Implantat med en solid holdbarhed​

Har du mistet en eller flere tænder, hjælper vi dig gerne med implantater. 

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge kan du få lavet en ny tand, hvis du for eksempel har mistet en tand, men har du mistet flere tænder, er der også mulighed for at få erstattet dem med nye tænder. Vi er specialister inden for blandt andet implantater, kroner, broer og facader.

Vores tandklinik er beliggende på Køge stationsplads, og den har således en meget central beliggenhed i Køge.

Hvad koster et implantat?

Der kan være stor forskel på, hvor meget et implantat koster. Vores priser afhænger bl. a af mængden og kvaliteten af din knogle. Vi tager udgangspunkt i, hvad der vil være det bedste valg for lige netop dig. Det er utrolig vigtigt for os, at den endelig løsning bliver flot og holdbar.

En implantatbehandling er opdelt i flere omgange. Først bliver implantatskruen sat fast i knoglen. Derefter afventer man nu en heling ( ca. 8-12 uger). Nu er implantatskruen klar til at blive forsynet med en porcelænskrone. Det endelige resultat ligner og føles som en naturlig tand. 

Kontakt os og book en tid til en undersøgelse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en undersøgelse hos vores tandlæge, eller hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med indsættelsen af et tandimplantat.