Profil

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge vil du opleve en behagelig atmosfære i lyse lokaler. Klinikken er forsynet med moderne udstyr, som lever op til vores høje krav til behandling og hygiejne.

Vi mener at det ikke kun giver velvære, men også bedre livskvalitet at have sunde tænder gennem hele livet. Men skulle der være behov for at der skal laves noget, så skal det også kunne gøres på den bedst tænkelige måde.

Vi går højt op i altid at have nyt og moderne udstyr på klinikken.

Vi tilbyder dig de bedste forudsætninger for at holde dine tænder sunde og stærke.

Britt

Britt

Tandlæge

 1. Britt er tandlæge og ejer af klinikken. Britt er uddannet tandlæge i 2003. Hun udfører alle former for almen tandbehandling og lægger stor vægt på, at du føler dig i trygge hænder. Britt er desuden god til behandling af patienter med tandlægeskræk.​

Charlotte

Charlotte

Tandlæge

 1. Charlotte blev uddannet tandlæge i 1991 fra København. Hun blev ansat i 2019 og arbejder 4 dage om ugen. Charlotte udfører alle former for almen tandbehandling.

Mie

Mie

Tandplejer

 1. Mie er tandplejer og ejer af klinikken. Hun er uddannet i 2004. Hun udfører undersøgelser / tandrensninger og uddannet til behandling af parodontose. Mie er meget omhyggelig og rolig. Derfor også særlig god til patienter med tandlægeskræk.

Sanne

Sanne

​Specialtandlæge i Kæbekirurgi

 1. Sanne er tilknyttet klinikken for at udføre kirurgi såsom fjernelse af visdomstænder, rodspidsbehandlinger og indsættelse at implantater med evt. knogleopbygning, sinusløft og biopsier. Sanne er op klinikken ca. 1 x om måneden og arbejder til daglig som kæbekirurg på Rigshospitalet.

Lotte

Lotte

Klinikassistent

 1. Været ansat siden 2000. Lotte sidder mest i vores reception og det vil ofte være hendes stemme du møder i telefonen.

Carina

Carina

Klinikassistent

 1. Carina er klinikassistent ansat på klinikken siden 2005. Carina er ofte at træffe ved stolen, men du kan også møde hende i receptionen.

Jette

Jette

Klinikassistent

 1. Været ansat siden 2019. Jette assisterer ofte ved stolen hos Charlotte og Britt.

Maj-Britt

Maj-Britt

Klinikassistent

 1. Været ansat siden 2007. Mai-Britt assisterer ved stolen hos Charlotte og Britt. Det er også Mai-Britt, der assisterer Sanne ved vores operationsdage.

Undgå problemerne med tænderne med regelmæssige tjek

Få dine regelmæssige tjek så alle eventuelle problemer tages i opløbet og inden de udvikler sig.

Det er vigtigt at du husker at komme til regelmæssig tjek. Også selvom der ikke er synlige eller mærkbare problemer, kan der sagtens være opstået problemer uden at man er opmærksom på det.

Ønsker du at bestille en tid?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at holde dine tænder sunde. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tandlægerne på Stationspladsen Køge.

 • Få udført optimal behandling af grundige og kompetente medarbejdere
 • Et meget højt serviceniveau
 • Vi tager din eventuelle tandlægeangst alvorligt
 • En god og behagelig atmosfære
 • Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vælg Tandlægerne Stationspladsen og vælg kvalitet

Vælg Tandlægerne Stationspladsen og vælg kvalitet.

Vores kompetente og erfarne team af tandlæger, tandplejer og klinikassistenter tager altid godt imod alle vores patienter. Vi tilbyder en afslappende og behagelig atmosfære. Skulle du have problemer med tandlægeskræk eller lignede, så er der altid hjælp at hente.

Vi står klar til at tage imod dig eller hjælper dig gerne i telefonen med at besvare spørgsmål.