Tandlæge i Køge

Tæt på stationen

BOOK TID

KRONER, FACADER, BROER OG IMPLANTAT KRONER

Skal du have lavet en ny facade, bro eller ny tandkrone, så er du havnet det rigtige sted!

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge er du garanteret professionalisme – uanset om det skal være facader, broer eller ny tandkrone.

Vi er eksperter i at skabe de bedste løsninger. Vi udfører smukke løsninger i keramik, metalkeramik og guld. Det er vigtigt for os, at vores løsninger ikke blot er solide og holdbare, men også at de fremstår smukke.

Det er derfor, at vi hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge kombinerer stilfuldt design med kvalitet, så patienten får den bedste løsning hver gang. Du vil derfor altid imødekommes med en standardiseret professionalisme uanset om det skal være indsættelse af en ny bro, facade eller ny tandkrone.

Hvorfor skal du vælge os?

3 gode grunde til at vælge Tandlægerne på Stationspladsen i Køge til indsættelsen af ny tandkrone:

  • Garanti for professionalisme
  • Her skabes de bedste løsninger for patienten
  • Løsningerne udføres i keramik, metalkeramik og guld, og alle disse løsninger er smukke!

tandbro i køge

Ny bro eller ny tandkrone?

Det er rart at vide, hvad der er der skal ske, når man går til tandlægen, og det er ikke almen viden, når man snakker indsættelse af en ny tandkrone. Derfor kan du på Netdoktor læse om tandkroner og broer. Her får du en fyldestgørende beskrivelse af, hvad der kan forventes.

Der er ikke nogen risici forbundet ved indsættelsen af en ny tandkrone, så som patient skal du ikke være bange eller usikker.

Har du spørgsmål?

Hvis du står tilbage med spørgsmål om tandkroner, facader, broer eller andre behandlinger – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål.

Du kan træffe os på telefon 56 65 08 95 eller via mail info@dentalkoege.dk.

Home » KRONER, FACADER, BROER OG IMPLANTAT KRONER