Tandlæge i Køge

Tæt på stationen​

Tandimplantat med en solid holdbarhed​

Har du mistet en eller flere tænder, og skal du have indsat et tandimplantat? Leder du efter en tandklinik nær Køge station, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til den helt rette klinik.

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge kan du få lavet en ny tand, hvis du for eksempel har mistet en tand, men har du mistet flere tænder, er der også mulighed for at få erstattet dem med nye tænder. Vi er specialister inden for blandt andet implantater, kroner, broer og facader.

Vores tandklinik er beliggende på Køge stationsplads, og den har således en meget central beliggenhed i Køge.

Hvad koster tandimplantat?

Der kan være stor forskel på, hvor meget et tandimplantat koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange tænder du skal have erstattet med et implantat, og hvilke tænder det drejer sig om. Er det for eksempel en fortand eller en kindtand?

Uanset hvilken løsning der vil være den rette for lige netop dig, så garanterer vi dig en professionel løsning, der tager udgangspunkt i, hvad der vil være det bedste valg for lige netop dig. Det er utroligt vigtigt for os, at vores løsninger både er smukke, solide og holdbare, og at løsningen matcher dine behov og individuelle ønsker i forhold til både pris, udseende og holdbarhed.

Kontakt os og book en tid til en undersøgelse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en undersøgelse hos vores tandlæge, eller hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med indsættelsen af et tandimplantat.

​Central beliggenhed

Mulighed for akut behandling

Skånsom behandling

Lider du af tandlægeskræk?

Så ring til os på 56 65 08 95 eller kom ind på klinikken på Stationspladsen i Køge og få en snak med os om det. Vi har mange års erfaring med behandling af tandlægeskræk, og vi er kendt for at være gode til at berolige de patienter, der lider af dette. Vi gør vores ypperste for at fjerne din tandlægeskræk, og vi sørger for, at du føler dig i trygge hænder.

Vi er den første tandlæge du møder, når du kommer fra stationen​

Finansering

Er økonomien en stopklods for at gå til tandlægen? Hos os er der mulighed for finansiering via Tandkortet eller Denti.

Kontakt os og hør nærmere

Information​

Tandlægerne Stationspladsen

Stationspladsen 5, 4600 Køge

Tlf: 56 65 08 95
info@dentalkoege.dk