Tandlæge i Køge

Tæt på stationen​

Tandrensning: få fjernet plak, tandsten og bakterier fra tænderne

​Hvis du gerne vil passe godt på dine tænder, så kan det være en rigtig god ide at tage forbi tandlægen for at få udført en regelmæssig tandrensning.

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge kan vi foretage en grundig rensning af tænder, ligesom vi også kan foretage et eftersyn af dine tænder for at sikre os, at du ikke har nogen huller eller lignende. Vores tandklinik er beliggende på Køge stationsplads lige ved Køge station.

Hvorfor er det en god ide at få renset tænderne hos tandlægen?

Ved at du får udført en regelmæssig tandrensning hos din tandlæge, så har du mulighed for blandt andet at forebygge tandsten, plak og huller. Samtidig kan du også mindske risikoen for, at du udvikler tandkødsbetændelse, og derudover vil du også opleve, at du får glattere tænder, som bliver lettere at børste i hverdagen.

​Det primære formål med en tandrensning er at fjerne de bakterier, der sidder både på og mellem dine tænder, som blandt andet forårsager huller. Under rensningen fjerner vi også tandsten, og vi afslutter behandlingen med at pudse dine tænder, så nye bakterier har sværere ved at sætte sig fast.

Hvad koster en tandrensning?

Vores priser på en tandrensning varierer alt afhængigt af, hvor lang tid siden det er, du har fået renset dine tænder, og hvilken stand dine tænder er i. Vi udfører dog typisk en tandrensning til en billig pris.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at booke en tid hos os til en grundig rensning af dine tænder.

​Central beliggenhed

Mulighed for akut behandling

Skånsom behandling

Lider du af tandlægeskræk?

Så ring til os på 56 65 08 95 eller kom ind på klinikken på Stationspladsen i Køge og få en snak med os om det. Vi har mange års erfaring med behandling af tandlægeskræk, og vi er kendt for at være gode til at berolige de patienter, der lider af dette. Vi gør vores ypperste for at fjerne din tandlægeskræk, og vi sørger for, at du føler dig i trygge hænder.

Vi er den første tandlæge du møder, når du kommer fra stationen​

Finansering

Er økonomien en stopklods for at gå til tandlægen? Hos os er der mulighed for finansiering via Tandkortet eller Denti.

Kontakt os og hør nærmere

Information​

Tandlægerne Stationspladsen

Stationspladsen 5, 4600 Køge

Tlf: 56 65 08 95
info@dentalkoege.dk