Tandlæge i Køge

Tæt på stationen​

Tandkrone der både er holdbar, solid og smuk

Skal du have påsat en tandkrone på en af dine tænder, så kan vi hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge hjælpe dig. Vi er yderst professionelle, uanset om du skal have påsat en ny krone på tand, en tandbro eller et implantat.

Vores klinik er beliggende på Køge stationsplads, og den er således let at komme til, hvis du for eksempel benytter dig af offentlig transport til Køge station.

Vi er specialister i at skabe de bedste løsninger, der ikke kun er holdbare og solide, men som også fremstår smukke, og som ikke skiller sig ud fra dit eget tandsæt.

3 gode grunde til at vælge vores klinik:

​​Du er garanteret professionalisme

​Vi har fokus på at sikre dig den bedst mulige løsning

​Vi tilbyder kroner i guld, keramik eller metalkeramik

Er der nogle risici forbundet med en krone?

Nej, der er ikke nogen risici forbundet med at få indsat en ny tandkrone. Du skal derfor ikke være bekymret eller have angst, hvis du har fået at vide, at du skal have indsat en krone på din tand.

Hvem har behov for en krone?

Der kan være flere forskellige årsager til, at der kan være behov for at få indsat en tandkrone. Det kan for eksempel være, hvis du har knækket din tand, eller hvis du har fået udført en rodbehandling.

Hvad koster en tandkrone?

Vores priser afhænger af, hvilken type tandkrone du skal have påsat, og hvilken tand kronen skal sættes på. Vi tilbyder for eksempel en krone i metalkeramik til en billig pris på 5.175 – 6.111 kr.

​Central beliggenhed

Mulighed for akut behandling

Skånsom behandling

Lider du af tandlægeskræk?

Så ring til os på 56 65 08 95 eller kom ind på klinikken på Stationspladsen i Køge og få en snak med os om det. Vi har mange års erfaring med behandling af tandlægeskræk, og vi er kendt for at være gode til at berolige de patienter, der lider af dette. Vi gør vores ypperste for at fjerne din tandlægeskræk, og vi sørger for, at du føler dig i trygge hænder.

Vi er den første tandlæge du møder, når du kommer fra stationen​

Finansering

Er økonomien en stopklods for at gå til tandlægen? Hos os er der mulighed for finansiering via Tandkortet eller Denti.

Kontakt os og hør nærmere

Information​

Tandlægerne Stationspladsen

Stationspladsen 5, 4600 Køge

Tlf: 56 65 08 95
info@dentalkoege.dk