Tandlæge i Køge

Tæt på stationen​

​Profil

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge vil du opleve en behagelig atmosfære i lyse lokaler. Klinikken er forsynet med moderne udstyr, som lever op til vores høje krav til behandlinger og hygiejne.

Vi mener nemlig, at det ikke kun giver velvære men også en bedre livskvalitet at have sunde tænder gennem hele livet. Men skulle der være behov for, at der skal laves noget, så skal det også kunne gøres på den bedst tænkelige måde.

Netop derfor går vi så højt op i altid at have det nyeste, moderne udstyr på klinikken.

Vi tilbyder dig derfor kun de bedste forudsætninger for at holde dine tænder sunde og stærke.

Undgå problemerne med tænderne med regelmæssige tjek

Få dine regelmæssige tjek så alle eventuelle problemer tages i opløbet, før de udvikler sig til smertefulde komplikationer.

Det er vigtigt, at du husker at overholde dine regelmæssige tjek. Også selvom der ikke er synlige eller mærkbare problemer, da der sagtens kan være opstået komplikationer uden, at man er opmærksom på det.

Vi tilbyder blandt andet almindeligt tandeftersyn, når der er behov for det, lige så vel som vi klarer rodbehandling og andre tandbehandlinger.

Ønsker du at bestille en tid?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at holde dine tænder sunde. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge.

Få udført optimal behandling af grundige og kompetente medarbejdere

Et meget højt serviceniveau

Vi tager din eventuelle tandlægeangst alvorligt

En god og behagelig atmosfære

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Konkurrencedygtige priser

Vælg Tandlægerne Stationspladsen og vælg kvalitet

Vores kompetente og erfarne team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter tager altid godt imod alle vores patienter. Vi tilbyder en afslappende og behagelig atmosfære, hvor du får en tandbehandling, som du kan være tilfreds med i lang tid fremover.

Skulle du have problemer med tandlægeskræk eller lignende, så er der altid hjælp at hente. Hos Tandlægeforeningen kan du læse mere om tandlægeskræk og få gode råd, som eventuelt kan hjælpe dig i kampen mod tandlægeskræk.

Men vi står også altid klar til at tage imod dig og hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål om tandlægeskræk eller bare om klinikken.

Personale​

​Britt

Tandlæge

Britt er tandlæge og ejer af klinikken. Britt er uddannet tandlæge i 2003. Hun udfører alle former for almen tandbehandling og lægger stor vægt på, at du føler dig i trygge hænder. Britt er desuden god til behandling af patienter med tandlægeskræk.​

Charlotte

Tandlæge

Charlotte blev uddannet tandlæge i 1991 fra København. Hun blev ansat i 2019 og arbejder 4 dage om ugen på vores klinik.

Mie

Tandplejer

​Mie er tandplejer og ejer af klinikken. Hun er uddannet i 2004. Hun udfører undersøgelser og tandrensning. Mie er særlig uddannet til behandling af parodontose samt patienter med tandlægeskræk.

​Sanne
​Specialtandlæge i Kæbekirurgi

​Sanne er uddannet i 2012. Sanne er tandlæge med særlig interesse i kirurgi. Hun arbejder som tandlæge på Rigshospitalet og har herfra stor erfaring i kirurgi. Sanne er tilknyttet klinikken for at udføre kirurgi såsom fjernelse af visdomstænder og rodspidsbehandling, ligesom hun udfører implantatbehandlinger, knogleopbygninger, biopsier samt sinusløft.

Lotte

Klinikassistent

Lotte er klinikassistent og ansat siden 2000. Hendes primær opgaver varetager hun i receptionen.

Carina

Klinikassistent

Carina er klinikassistent ansat på klinikken siden 2005. Carina er ofte at træffe ved stolen, men du kan også møde hende i receptionen.

Jette

Klinikassistent

Jette er klinikassistent og blev ansat på klinikken i 2019. Efter mange års pause fra faget, har hun valgt at komme tilbage.

Maj-Britt

Klinikassistent

Mai-britt assisterer Sanne, når vi har planlagte kirurgidage.

​Central beliggenhed

Mulighed for akut behandling

Skånsom behandling

Lider du af tandlægeskræk?

Så ring til os på 56 65 08 95 eller kom ind på klinikken på Stationspladsen i Køge og få en snak med os om det. Vi har mange års erfaring med behandling af tandlægeskræk, og vi er kendt for at være gode til at berolige de patienter, der lider af dette. Vi gør vores ypperste for at fjerne din tandlægeskræk, og vi sørger for, at du føler dig i trygge hænder.

Vi er den første tandlæge du møder, når du kommer fra stationen​

Finansering

Er økonomien en stopklods for at gå til tandlægen? Hos os er der mulighed for finansiering via Tandkortet eller Denti.

Kontakt os og hør nærmere

Information​

Tandlægerne Stationspladsen

Stationspladsen 5, 4600 Køge

Tlf: 56 65 08 95
info@dentalkoege.dk