Tandlæge i Køge

Tæt på stationen​

Behandling af paradontose​

​Der er mange gode grunde til at gå til tandlægen. Særligt fordi dine tænder skal holdes sunde, og tandsygdomme skal forebygges. Men parodontose er en almindelig folkesygdom, som mange får på et eller andet tidspunkt, som de kommer op i alderen.

Hvad er parodontose?

Parodontose er en tandsygdom, som medfører stor og uoprettelig skade i dit tandkød, hvis ikke den bliver behandlet. Der er normalt tale om en fremadskridende sygdom, som udvikler sig ubemærket og derfor sjældent giver symptomer i startfasen.

Parodontose starter med ubehandlet betændelse i den knogle, hvortil tandroden sidder fast. Betændelsen resulterer i, at knoglen langsomt forsvinder, hvilket kan ende med at tanden føles løs.

Behandling af parodontose

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge kan vi hjælpe med behandling af paradontose. Ved en almindelig behandling af parodontose fjerner man tandsten og bakterier på rodoverflader, tandkroner og i tandkødslommen.

Derudover pudses tænder og tandfyldninger glatte, så bakterierne har svært ved at sætte sig fast. I nogle tilfælde kan en udvidet behandling ved operation være nødvendig for at stoppe en videreudvikling af tandsygdommen.

Forebyggelse

Efter behandling af tandsygdommen, er det vigtigt at opretholde en sund mundhygiejne. Men inden tandsygdommen fremkommer, kan du gøre meget for at forebygge den.

Ved forebyggelse af tandsygdomme er det afgørende at bakteriebelægninger på tænderne bliver fjernet, da disse er årsag til betændelse. Her skal der være fokus på den daglige mundhygiejne.

​Ved regelmæssige tandsyn måler tandlægen tandkødslommernes dybde, og hvis der er tegn på parodontose skal tandsynene forekomme hyppigere.

Du skal særligt have fokus på tre ting:

Effektiv tandbørstning

​få behandlet parodontose i KøgeBrug af tandtråd

​tandsygdomSunde kostvaner

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge tilbyder vi tandrensning samt behandling af tandsygdomme. Vi tilbyder ligeledes regelmæssig kontrol og andre tandbehandlinger.

Vi kan hjælpe dig

Har du brug for et tandeftersyn eller vil du høre mere om tandsygdomme og tilhørende behandling? Du kan træffe os på telefon 56 65 08 95 eller via mail info@dentalkoege.dk.

Du kan også komme forbi klinikken som er beliggende på stationspladsen i Køge.

​Central beliggenhed

Mulighed for akut behandling

Skånsom behandling

Lider du af tandlægeskræk?

Så ring til os på 56 65 08 95 eller kom ind på klinikken på Stationspladsen i Køge og få en snak med os om det. Vi har mange års erfaring med behandling af tandlægeskræk, og vi er kendt for at være gode til at berolige de patienter, der lider af dette. Vi gør vores ypperste for at fjerne din tandlægeskræk, og vi sørger for, at du føler dig i trygge hænder.

Vi er den første tandlæge du møder, når du kommer fra stationen​

Finansering

Er økonomien en stopklods for at gå til tandlægen? Hos os er der mulighed for finansiering via Tandkortet eller Denti.

Kontakt os og hør nærmere

Information​

Tandlægerne Stationspladsen

Stationspladsen 5, 4600 Køge

Tlf: 56 65 08 95
info@dentalkoege.dk