Tandrensning: få fjernet plak, tandsten og bakterier fra tænderne

Hvis du gerne vil passe godt på dine tænder, så kan det være en rigtig god ide at tage forbi tandlægen for at få udført en regelmæssig tandrensning.

Hos Tandlægerne Stationspladsen Køge kan vi foretage en grundig rensning af dine tænder, ligesom vi også laver eftersyn for at sikre os, at du ikke har nogen huller eller andre problemer i din mund. 

Vores tandklinik ligger på Køge stationsplads lige ved Køge station.

Bestil tandrensning​

Fordelene ved regelmæssig tandrensning

Når du får lavet en regelmæssig tandrensning, mindsker du risikoen for at udvikle tandkødsbetændelse og paradontose. Du får glattere tænder, som bliver lettere at børste i hverdagen.

​Det primære formål med en tandrensning er at fjerne de bakterier, der sidder både på og mellem dine tænder. Når tandstenen er fjernet, afslutter vi altid med at pudse dine tænder, så nye bakterier har sværere ved at sætte sig fast.

Hvad koster en tandrensning?

Vores priser på en tandrensning varierer alt afhængigt af, hvor lang tid siden det er, du har fået renset dine tænder, og hvilken stand dine tænder er i. Vi udfører dog typisk en tandrensning til en billig pris.  

Hvis du er mellem 16-25 år og medlem af Sygesikringen Danmark, er det gratis at få renset dine tænder.  

Gør tandrensning ondt?

En almindelig bekymring blandt mange mennesker er, om tandrensning gør ondt. Heldigvis er tandrensning generelt en mild procedure. Selvom nogle kan opleve let ubehag og ømhed under og efter tandrensningen, er dette normalt kortvarigt.

Hvor ofte bør du få foretaget en tandrensning?

Hvor ofte du bør få foretaget en tandrensning afhænger af flere faktorer, primært din munds sundhed og tandhygiejne. Vores tandlæger og tandplejere er de bedste til at vurdere, hvor ofte du bør få foretaget en tandrensning, og om du skal have en udvidet tandrensning.

Gode råd til sund mundhygiejne

Vi anbefaler følgende for at opretholde en god mundhygiejne:

  • Børst dine tænder to gange om dagen (gerne morgen og aften)
  • Brug tandtråd
  • Besøg tandlægen regelmæssigt
  • Tag til tandlæge ved smerter og gener

Er du tvivl? Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål omkring tandrensning eller ønsker du at bestille en tid til en grundig rensning af dine tænder, så kontakt os. 

Kontakt os på telefon 56650895 eller send en mail til info@dentalkoege.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os i dag​