Tandkrone der både er holdbar, solid og smuk

Skal du have påsat en tandkrone på en af dine tænder, så kan vi hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge hjælpe dig. Vi er yderst professionelle, uanset om du skal have påsat en ny krone på tand, en tandbro eller et implantat.

Vores klinik er beliggende på Køge stationsplads, og den er således let at komme til, hvis du for eksempel benytter dig af offentlig transport til Køge station.

Vi er specialister i at skabe de bedste løsninger, der ikke kun er holdbare og solide, men som også fremstår smukke, og som ikke skiller sig ud fra dit eget tandsæt.

Bestil tid

3 gode grunde til at vælge vores klinik:

  • Du er garanteret professionalisme

  • Vi har fokus på at sikre dig den bedst mulige løsning

  • Vi tilbyder kroner i guld, keramik eller metalkeramik

Er der nogle risici forbundet med en krone?

Nej, der er ikke nogen risici forbundet med at få indsat en ny tandkrone. Du skal derfor ikke være bekymret eller have angst, hvis du har fået at vide, at du skal have indsat en krone på din tand.

Hvem har behov for en krone?

Der kan være flere forskellige årsager til, at der kan være behov for at få indsat en tandkrone. Det kan for eksempel være, hvis du har knækket din tand, eller hvis du har fået udført en rodbehandling.

Hvad koster en tandkrone?

Vores priser afhænger af, hvilken type tandkrone du skal have påsat, og hvilken tand kronen skal sættes på. Vi tilbyder for eksempel en krone i metalkeramik til en billig pris på 5.175 – 6.111 kr.

Bestil tid
Ring til os
Forside » TANDKRONE