Tandimplantat med en solid holdbarhed

Har du mistet en eller flere tænder, og skal du have indsat et tandimplantat? Leder du efter en tandklinik nær Køge station, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til den helt rette klinik.

Bestil tid

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge kan du få lavet en ny tand, hvis du for eksempel har mistet en tand, men har du mistet flere tænder, er der også mulighed for at få erstattet dem med nye tænder. Vi er specialister inden for blandt andet:

  • Implantater

  • Kroner

  • Broer

  • Facader

Vores tandklinik er beliggende på Køge stationsplads, og den har således en meget central beliggenhed i Køge.

Hvad koster tandimplantat?

Der kan være stor forskel på, hvor meget et tandimplantat koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange tænder du skal have erstattet med et implantat, og hvilke tænder det drejer sig om. Er det for eksempel en fortand eller en kindtand?

Uanset hvilken løsning der vil være den rette for lige netop dig, så garanterer vi dig en professionel løsning, der tager udgangspunkt i, hvad der vil være det bedste valg for lige netop dig. Det er utroligt vigtigt for os, at vores løsninger både er smukke, solide og holdbare, og at løsningen matcher dine behov og individuelle ønsker i forhold til både pris, udseende og holdbarhed.

Kontakt os og book en tid til en undersøgelse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en undersøgelse hos vores tandlæge, eller hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med indsættelsen af et tandimplantat.

Bestil tid
Ring til os
Forside » TANDIMPLANTAT