Tandlæge i Køge

Tæt på stationen

BOOK TID

TANDEFTERSYN I KØGE

Drømmer du om sunde tænder og et blændende smil? Du er ikke alene. Men det kommer desværre ikke af sig selv.

Du skal passe godt på dine tænder, og du bliver hjulpet på vej med regelmæssige tandeftersyn hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge.

KONTAKT OS
 

Forebyggelse af tandproblemer

Problemer med tænder og tandkød, som fx huller, tandsten og plak, forekommer på almindelig vis. Hvis du får foretaget et tandeftersyn og tandrensning regelmæssigt, vil disse problemer blive taget i opløbet.

Du får den bedste forebyggende behandling hos os.

Regelmæssig tandrensning mindsker risikoen for at udvikle tandkødsbetændelse. Dertil vil du med renere og glattere tænder have nemmer ved at børste dem i hverdagen.

Almindelig tandbehandling

Formålet med tandrensning er at fjerne bakterier på og mellem tænderne. Dette er essentielt, hvis dine tænder skal være sunde hele livet.

Almindelig tandrensning indebærer fjernelse af bakterier og tandsten samt pudsning af tænder, så bakterierne ikke kan sidde godt fast.

Det er vigtigt, at du besøger os regelmæssigt, så vi kan fjerne tandbelægninger og forebygge huller.

Tænk på dine tænder

Du er selv en vigtig brik på vejen til sunde tænder. Du har et stort ansvar for dine tænder, og den tandbehandling du skal have hos os er baseret på den pleje, du selv udfører.

Der er dog nogle tandproblemer, som du ikke selv kan fjerne såsom belægninger og tandsten. Derfor vil vi gerne se dig i klinikken i Køge selvom, du har en god mundhygiejne.

Bestil tid til tandeftersyn i Køge

Hvis du har spørgsmål til tandeftersyn eller andre tandbehandlinger, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 56 65 08 95 eller skrive via mail til info@dentalkoege.dk.

Vi tager gerne en snak om dine tandproblemer.

Du kan også bestille tid til et tandeftersyn hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge gennem kontaktformularen.

Home » ALMINDELIG TANDBEHANDLING OG EFTERSYN