Tandprotese: Delprotese og helprotese tilbydes

Er dine tænder defekte, eller fungerer de ikke optimalt? Drømmer du om et helt nyt sæt tænder?

Så kan en tandprotese være noget for dig.

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge rådgiver vi dig om de forskellige typer af proteser. Nogle typer proteser fremstiller vi selv. I andre tilfælde henviser vi dig til en af de tandteknikere, som vi har et tæt og godt samarbejde med.

Vores tandklinik er beliggende på Køge stationsplads lige ved Køge station.

Bestil tid til eftersyn

Hvad er en protese?

Ordet protese betyder tilføjelse. En protese fungerer som en erstatning for mistede kropsdele. En tandprotese er således en erstatning for mistede tænder eller tænder, der på grund af sygdom ikke fungerer optimalt og er defekte.

En protese er aftagelig, hvilket vil sige, at den kan tages ud og rengøres modsat en bro eller en krone.

Hvad er en delprotese?

Hvis du har mistet en eller flere tænder, eller hvis du har tandsygdomme i en eller flere tænder, så er en løsning at få en delprotese. En delprotese anvendes i de tilfælde, hvor en eller flere tænder i over- eller underkæben stadig er intakte.

Hvad er en helprotese?

Hvis hele tandsættet derimod ikke kan bevares, så har du i stedet brug for en helprotese.

En protese kan genetablere et godt og sundt tandsæt, som gør det muligt at tale normalt og tygge sin mad.

Uanset om der er tale om del- eller helproteser, giver det et væsentligt løft i livskvaliteten for folk, der har mistet dele af eller hele tandsættet.

På Tandlægeforeningens hjemmeside kan du læse mere om del- og helproteser. Her gives der svar på en række almindelige spørgsmål angående tandproteser.

proteser i Køge

Hvad koster en tandprotese?

Vores priser afhænger af, om du blot har brug for en enkelt ny tand, eller om du har brug for helt nye tænder. Dermed varierer vores priser afhængigt af, om du har brug for en delprotese eller en helprotese.

Ønsker du en pris på lige netop den tandprotese, som du har behov for, er du velkommen til at kontakte os for at bestille en tid til en konsultation.

Hvis du har spørgsmål angående vores proteser, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 56 65 08 95 eller e-mail info@dentalkoege.dk. Du kan også benytte dig af kontaktformularen.

Vi giver gerne et tilbud på enten delproteser eller helproteser alt efter, hvad du har brug for.

Ring til os
Skriv til os
Forside » PROTESER