Tandlæge i Køge

Tæt på stationen

BOOK TID

Profil

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge vil du opleve en behagelig atmosfære i lyse lokaler. Klinikken er forsynet med moderne udstyr, som lever op til vores høje krav til behandlinger og hygiejne.

Det giver både velvære og høj livskvalitet at have sunder tænder gennem hele livet. Vi tilbyder dig de bedste forudsætninger for at holde dine tænder sunde og stærke.

UNDGÅ PROBLEMER GENNEM REGELMÆSSIGE TJEK HOS TANDLÆGERNE PÅ STATIONSPLADSEN I KØGE

Få dine regelmæssige tjek så alle eventuelle problemer tages i opløbet, før de udvikler sig til smertefulde komplikationer.

Det er vigtigt, at man husker at overholde sine regelmæssige tjek, selvom der ikke er synlige eller mærkbare problemer, da der sagtens kan være opstået komplikationer uden, at man er opmærksom på det.

Læs mere om almindelig tandeftersyn, rodbehandling eller andre behandlinger.

Bestil en tid hos os

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at holde dine tænder sunde. Du kan ringe til os på telefon 56 65 08 95 eller skrive via mail til info@dentalkoege.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge.

  • Få udført optimal behandling af grundige og kompetente medarbejdere
  • Et meget højt serviceniveau
  • Vi tager din eventuelle tandlægeangst alvorligt

Vælg Tandlægerne Stationspladsen og vælg kvalitet
Vores kompetente og erfarne team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter tager altid godt imod alle vores patienter. Vi tilbyder en afslappende og behagelig atmosfære, hvor du får en tandbehandling, som du kan være tilfreds med i lang tid fremover.

Ønsker du at vide mere om vores klinik, eller ønsker du eventuelt at bestille en tid, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

  • En god og behagelig atmosfære
  • Vi går ikke på kompromis med kvaliteten
  • Konkurrencedygtige priser

 

Skulle du ydermere have problemer med tandlægeskræk eller lignende, så er der altid hjælp at hente. På tandlægeskræk kan du læse om gode råd, som eventuelt kan hjælpe dig i kampen mod tandlægeskræk.

Derudover så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have eventuelle spørgsmål om tandlægeskræk eller blot spørgsmål omkring klinikken.

Personale

Britt er tandlæge og ejer af klinikken. Britt er uddannet tandlæge i 2003. Hun udfører alle former for almen tandbehandling og lægger stor vægt på, at du føler dig i trygge hænder. Britt er desuden god til behandling af patienter med tandlægeskræk.
Britt Hansen
Tandlæge

læs mere

Mie er uddannet i 2004. Hun udfører undersøgelser og tandrensning. Mie er særlig uddannet til behandling af parodontose samt patienter med tandlægeskræk.
Mie Larsen
Tandplejer

læs mere

Carina er klinikassistent ansat på klinikken siden 2005.
Carina er ofte at træffe ved stolen, men du kan også møde hende i receptionen.
Carina Michelsen
Klinikassistent

læs mere

Lotte er ansat på klinikken i 2000 som klinikassistent. Du møder tit Lotte i receptionen, men hun er også at finde på klinikken fra tid til anden.
Lotte Brix
Klinikassistent

læs mere

Mai-Britt er klinikassistent ansat på klinikken siden 2007.
Mai-Britt er ofte ved stolen, men også fra tid til anden i receptionen.
Mai-Britt Sejberg
Klinikassistent

læs mere

Sanne er uddannet i 2012.
Sanne er tandlæge med særlig interesse i kirurgi. Hun arbejder som tandlæge på Rigshospitalet og har herfra stor erfaring i kirurgi.
Sanne er tilknyttet klinikken for at udføre kirurgi såsom fjernelse af visdomstænder og rodspidsbehandling, ligesom hun udfører implantatbehandlinger, knogleopbygninger, biopsier samt sinusløft.
Sanne Madsen
Kirurgisk konsulent

læs mere