Tandlæge i Køge

Tæt på stationen​

Hyppigt stillede spørgsmål​

Hvordan passer du bedst på dine tænder?

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge oplever vi, at vores kunder har mange spørgsmål til vores tandlæger om alt fra, hvor ofte man skal gå til tandlægen til behandling ved tandeftersyn. Vi har derfor samlet de hyppigst stillede spørgsmål med svar, så du ved klar besked, hvordan vores tandlæger bedst hjælper dig. Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar!

Spørg tandlægerne om alt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 65 08 95 eller skriv til os på mail info@dentalkoege.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar!

Hvordan skifter​ jeg tandlæge?

Er du i tvivl om, hvordan du skifter tandlæge? Der kan være mange grunde til, at det er hensigtsmæssigt at skifte tandlæge. Måske er du flyttet til en ny by, eller måske synes du, din egen tandlæge er blevet for dyr?

Et tandlægeskift er slet ikke så besværligt, som mange tror. I Danmark er der frit tandlægevalg. Det betyder, at du selv vælger din tandlæge – og frit kan skifte, hvis du ønsker det. Vil du skifte til Tandlægerne på Stationspladsen i Køge klarer vi arbejdet for dig.

Sådan skifter du tandlæge:

Ring til os. Du skal blot infomere os om, at du gerne vil skifte til Tandlægerne på Stationspladsen i Køge. Vi henter din journal. Så snart du har givet os dine personlige informationer, sørger vi for at indhente dine journaler og nyttige informationer, som du har liggende fra din tidligere tandlæge. Book en tid. Skal du til tandeftersyn, finder vi en tid til din næste behandling. Når du møder ind til tandeftersyn er du sikker på at møde en tandlæge, der kender dig. Kontakt din lokale tandlæge i Køge i dag. Vi klarer papirarbejdet for dig, når du skifter tandlæge!

Hvor ofte skal jeg gå til tandlæge?

Hvor ofte du bør gå til tandlægen er forskelligt fra patient til patient.

Det afhænger nemlig af, hvorvidt du er plaget af aktiv sygdom, aldrig eller sjældent har været plaget af sygdom.

Huller i tænderne (caries) eller tandsygdom omkring tanden (paradentose) er to af de mest almindelige tandsygdomme, som din tandlæge har særligt øje for.

Inddeling af tandsygdom

  1. Ingen aktiv sygdom. Ved en sund mund, hvor tandlægen ikke har fundet tandsygdomme, sker tandeftersyn med 12 til 24 måneders mellemrum
  2. Aktiv sygdom, hvor risikofaktorer kan ændres. Her vil du indkaldes efter aftale med tandlægen
  3. Aktiv sygdom, hvor risikofaktorer er vanskelige at ændre. Her vil tandlægen også sørge for at indkalde dig efter, hvilken behandling der kræves til at behandle sygdom.

Hos Tandlægerne på Stationspladsen i Køge tager vores tandlæger altid højde netop din tilstand og behov, når du er til tandeftersyn.

Hvor lang tid skal der gå, før jeg må spise efter et tandlægebesøg?

Har du har været til et tandlægebesøg med bedøvelse? Hvis du er blevet bedøvet ved en behandling af tænder, skal du holde igen med maden. Vi anbefaler, at du ikke spiser, før din bedøvelse er væk. Det kan nemt tage et par timer. Spiser du under bedøvelse, risikerer du at tygge på din kind, uden du mærker det.

Selv når bedøvelsen er hævet, bør du holde dig til flydende mad, som yoghurt. På den måde undgår du at overanstrenge din mund eller springe sting.

Hvor lang tid varer en bedøvelse?

Der er stor forskel på, hvor længe en bedøvelse varer. Tiden på bedøvelsen afhænger for det første af, hvilken bedøvelse tandlægen bruger. Der findes nemlig flere slags bedøvelse. Lokalbedøvelse er det mest normale form for bedøvelse og kaldes også infiltrationsbedøvelse. Her bedøver tandlægen kun et lille område af munden.

Tandlægen kan også vælge at bruge ledningsbedøvelse, hvor selve nervebanernes forsyningområde bedøves. Dette påvirker et større område i din mund og kæbe. Ledningsbedøvelse er længere tid om at aftage end lokalbedøvelse, der kan være væk inden for få timer.

Aftagelsen af bedøvelse afhænger dog både af din fysiske form, og hvor bedøvelsen er lagt.

Hvordan vælger jeg den rigtige tandlæge?

DVores tandlæger hjælper dig med tandproblemer. Hvordan kan du vide, om du vælger en tandlæge, der er god og passer til dine behov?

Mange danskere lider af tandlægeskræk, og det forstår vi at hjælpe dig med. Vi tager hånd om dig, og hjælper dig gennem enhver tandundersøgelse. For os er det et kvalitetsstempel, at vores patienter føler sig trygge og deler deres gode oplevelser med andre.

Mød vores personale og læs mere om vores priser på behandling.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 56 65 08 95.

​Central beliggenhed

Mulighed for akut behandling

Skånsom behandling

Lider du af tandlægeskræk?

Så ring til os på 56 65 08 95 eller kom ind på klinikken på Stationspladsen i Køge og få en snak med os om det. Vi har mange års erfaring med behandling af tandlægeskræk, og vi er kendt for at være gode til at berolige de patienter, der lider af dette. Vi gør vores ypperste for at fjerne din tandlægeskræk, og vi sørger for, at du føler dig i trygge hænder.

Vi er den første tandlæge du møder, når du kommer fra stationen​

Finansiering

Er økonomien en stopklods for at gå til tandlægen? Hos os er der mulighed for finansiering via Tandkortet eller Sundhed+. Læs mere om finansiering eller kon​takt os og hør nærmere

Information​

Tandlægerne Stationspladsen

Stationspladsen 5, 4600 Køge

Tlf: 56 65 08 95
info@dentalkoege.dk